Selecteer een pagina

Ruime kledingkast van 3 meter breed voor kledingopslag

3 meter brede kledingkast

Ontdek de perfecte kledingkast op maat: Functioneel, Esthetisch en Uniek!

Voor deze klant hebben we een kledingkast gemaakt van meer dan 3 meter breed. Deze kast is een ware blikvanger die perfect past in het interieur van onze klant.

Wanneer je veel kastruimte nodig hebt, is een kant en klare kast vaak een doorn in het oog in jouw slaapkamer.

Onze klant wilde de ruimte in hun woning optimaal benutten, en daarom was een op maat gemaakte kledingkast de ideale oplossing.

Bovendien hebben we in de slaapkamer planken geplaatst in dezelfde stijl als de kast, waardoor de kast niet alleen een opbergplek is, maar ook een integraal onderdeel van de ruimte wordt.

Persoonlijke bezittingen kunnen een speciale plek krijgen, daarmee maak je direct een echt persoonlijk statement.

3 meter brede kledingkast
3 meter brede kledingkast
3 meter brede kledingkast

Meer dan 3 meter brede kledingkast.

De combinatie van hoogwaardige materialen en strakke, brede lijnen geeft de kast een stoere en eigentijdse uitstraling. Het kleurenschema is zorgvuldig gekozen om perfect te harmoniëren met de andere meubelstukken en interieurelementen in de woning.

Maar we hebben niet alleen aandacht besteed aan de looks. Functionaliteit is net zo belangrijk in dit ontwerp. De kast is slim ontworpen om maximale opbergruimte te bieden zonder concessies te doen aan de ruimte en de algehele indeling van de kamer.

Met diverse compartimenten en slimme opbergmogelijkheden blijven alle spullen van onze klant netjes georganiseerd. Bovendien hebben we gezorgd voor een doordachte indeling die gemakkelijke toegang biedt tot alle items in de kast.

3 meter brede kledingkast
3 meter brede kledingkast
3 meter brede kledingkast

Deze kledingkast van 3 meter breed is het resultaat van nauw overleg met onze klant, waarbij we hun behoeften, woonstijl en de mogelijkheden in de ruimte perfect hebben afgestemd.

Laat je inspireren door dit meesterwerk van functionaliteit en stijl. Ontdek hoe een op maat gemaakte kledingkast jouw interieur kan transformeren en een persoonlijke touch kan geven. Jouw droomkast wacht op je – laten we samen iets unieks creëren!

Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?


Ondek of een kast op maat bij jou past.

Meubelmaker Tilburg

Over de maker

Ivo Wayers, de meubelmaker met passie voor houtbewerking en oog voor detail.

Met zijn creatieve geest en ambachtelijke vaardigheden creëert hij unieke meubelstukken die elk hun  verhaal vertellen.

Ivo laat zijn meubels spreken, waarbij functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen.