Selecteer een pagina

Een wandkast op maat gemaakt. Combineer luxe en functionaliteit.

Wandkast op maat

Een wandkast op maat gemaakt.

Welkom in de wereld van verfijnde elegantie en doordachte functionaliteit. Deze op maat gemaakte wandkast is de perfecte combi van stijl en gebruiksgemak. Voor diegenen die een oog hebben voor detail en streven naar niets minder dan het allerbeste, presenteren wij met trots deze exclusieve op maat gemaakte wandkast.

Wandkast op maat

Wandkast op maat gemaakt door Wayers Meubels

Uniek ontwerp

Wat belangrijk was voor deze klant, was dat de op maat gemaakte wandkast een weerspiegeling van de persoonlijkheid en smaak zou zijn. Waarom zou een wandkast dan niet net zo uniek zijn als de eigenaar?

We hebben nauw samengewerkt met deze klant om deze unieke wankast op maat te creëren en om te zorgen dat deze naadloos aansluit bij de rest van het interieur en esthetische wensen.

Wandkast met geintegreerde haard
Wandkast met wijnrek
Wandkast passend bij rest van interieur
Wandkast passend bij rest van interieur

Een wandkast op maat gemaakte en functionaliteit geherdefinieerd.

Het leven is uniek en de behoeften voor een op maat gemaakte wandkast lopen uiteen. Daarom gaat onze aandacht voor detail verder dan het esthetische aspect. Ook deze op maat gemaakte wandkast is ontworpen om aan alle functionele vereisten te voldoen.

Er was behoefte aan extra opbergruimte, een integratie met de haard, aandacht voor een bijzondere wijncollectie en voldoende schappen om unieke persoonlijke items ten toon te stellen.

Wandkast
Wandkast en tv meubel

Wandkast op maat gemaakt door Wayers Meubels

Materialen van Topkwaliteit

Wij leveren niets minder dan het beste. Daarom is ook deze wandkast op maat gemaakt met  hoogwaardige materialen. Elk element wordt zorgvuldig gekozen om een product te leveren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook langdurige schoonheid en functionaliteit biedt.

Exclusiviteit en Prestige

Deze wandkast op maat is niet zomaar meubelstuk; ze vertegenwoordigen een levensstijl van luxe en verfijning. Voor degenen die waarde hechten aan exclusiviteit, bieden we een ervaring op maat die verder gaat dan alleen het product. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie streven we ernaar om u een naadloze en meeslepende reis te bieden die resulteert in een wandkast op maat waar je trots op zult zijn.

Wandkast op maat
Wandkast op maat
Wandkast met geintegreerde haard

Wandkast op maat gemaakt door Wayers Meubels

Wandkast op maat
Wandkast op maat

Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?


Ontdek of een meubel op maat bij jou past.

Meubelmaker Tilburg

Over de maker

Ivo Wayers, de meubelmaker met passie voor houtbewerking en oog voor detail.

Met zijn creatieve geest en ambachtelijke vaardigheden creëert hij unieke meubelstukken die elk hun  verhaal vertellen.

Ivo laat zijn meubels spreken, waarbij functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen.