Selecteer een pagina

Ivo Wayers

Interieurbouwer Tilburg

Peroonlijke benadering | Creatief vakmanschap | Altijd tot in de puntjes

Ivo Wayers – Interieurbouwer in Tilburg.


Ontstaan uit een liefde voor hout en vakmanschap, begon mijn avontuur als meubelmaker. Als kind al speelde ik stiekem het gereedschap in onze schuur.

Later maakte ik meubels voor familie en vrienden. Mijn passie voor houtbewerking leidde tot een logische keuze: een opleiding in dit vakgebied. Zo gezegd, zo gedaan.

Na het behalen van mijn diploma houtbewerking en na een aantal jaar ervaring opdoen in de branche (in binnen- én buitenland), waagde ik in 2015 de sprong en startte ik vol enthousiasme Wayers Meubels.

Mijn klanten waarderen mijn persoonlijke aanpak. Jouw woonkamer, keuken of berging verdient het om helemaal te passen bij jouw woonstijl en woonwensen.
Intensief contact en een feilloos ontwerp zijn daarbij essentieel in onze samenwerking.

En het beste nieuws is: ik sta er niet alleen voor. Sinds 2019 werkt Menno met dezelfde passie en toewijding bij Wayers Meubels.

Samen vormen we een betrouwbaar team met oog voor detail en tomeloze gedrevenheid.

Van woonkamer tot keuken, en van berging tot kantoor – ons maatwerkinterieur wordt door zowel particulieren als zakelijke klanten in regio Tilburg geprezen.

Interieurbouwer Tilburg

Houtbewerking is mijn passie.

En daarom blijf ik me verdiepen in de laatste ontwikkelingen in deze branch. Ik ga ik met regelmaat naar beurzen en bezoek collega bedrijven.

Ik vind het belangrijk om de klassieke ambacht niet uit het oog te verliezen. En op die manier haal ik bij ieder project het onderste uit de kan om voor mijn klanten een prachtig eindresultaat neer te zetten.

Dit is wat Ivo Wayers maakt:

Woonkamer kasten op maat

Woonkamer interieur

3 meter brede kledingkast

Kasten op maat

portfolio

Interieur voor bedrijven

Wat andere vinden van Wayers Meubels

Ad Theeuwes
Ad Theeuwes
Ivo heeft ons een zeer goede service en begeleiding gegeven . Uiterst vakkundig, correct en nauwkeurig. Wij zijn erg blij met onze zgn. cinewall, waarin de elektrische haard en de TV perfect zijn verwerkt. Een warme aanbeveling voor deskundigheid en super service.
Debbie Kouwenberg
Debbie Kouwenberg
We zijn heel blij met de uitvoering van de inbouwkasten. Het hele proces is ontzettend vlotjes en soepel verlopen. Het eindresultaat is prachtig en voldoet perfect aan onze verwachtingen.
Aryan van Gijzel
Aryan van Gijzel
Wayers Meubels heeft in onze woning verschillende maatwerkmeubels gerealiseerd. Vanaf het ontwerptraject tot en met de realisatie is de samenwerking zeer goed bevallen. De mannen hebben oog voor detail en hebben echt liefde voor het vak waardoor ze voor een super eindresultaat gaan!
Ad van Oers
Ad van Oers
We zij blij dat we met deze creatief en structief meedenkende vakman in zee zijn gegaan. Hij doet wat hij beloofd.
Corrie Korthout
Corrie Korthout
Voor de afwerking van onze elektrische haard in de kamer, kwamen wij in contact met Ivo Wayers meubels. Onze ideeen hebben wij met Ivo besproken, hierin heeft hij meegedacht en geadviseerd. De communicatie is helder en duidelijk en afspraken worden nagekomen. De dag dat het meubel werd geplaatst, gebeurde dit zorgvuldig, nauwkeurig, netjes en er werd met plezier gewerkt. Wij zijn zeer tevreden, Ivo Wayers meubels staat voor ons voor kwaliteit, precisie en vakmanschap.
Antoine Jordans
Antoine Jordans
Waanzinnig mooie wand gebouwd inclusief een verborgen deur. Kwaliteit ontwerp, afwerking en montage exceptioneel goed. En aardige mensen die heel schoon alles opleveren.
Bas Janssen
Bas Janssen
Ivo en collega hebben bij ons een grote kast op maat gemaakt. Proces is vrij vlot verlopen. Er wordt goed meegedacht in afmeting en ontwerpdetails en de kwaliteit is uitstekend. We zijn er super blij mee!
Koen Biemans
Koen Biemans
Wayers Meubels heeft bij ons slaapkamermeubels gemaakt en geplaatst. Het hele proces verliep goed. Wayers meubels heeft personeel dat zeer vakkundig, vriendelijk en meedenkend is daarnaast is het geleverde werk van hoge kwaliteit. Een aanrader voor meubels op maat.
Nanneke de Bruijn
Nanneke de Bruijn
In onze totale huisrenovatie heeft Ivo Wayers een belangrijke rol gespeeld. De wijze waarop hij met ons meedacht over de wijze waarop wij onze keuken konden renoveren en maximale kastruimten konden creeren, hebben wij eg gewaardeerd. Wayers meubels staat garant voor kwaliteit en perfectionisme, mooie materialen en perfecte afwerking. Een interieurbouwer die persoonlijk betrokken is en blijft tot de laatste schroef.
Wayers Meubels

Wayers Meubels

Is dé meubelmaker voor jouw meubels op maat, in Tilburg.

Met oog voor detail ontwerpt Ivo ware meesterwerken in zijn werkplaats en plaatst ze perfect afgewerkt bij jou thuis. Ontdek de kunst van maatwerk!

Kapitein Rondairestraat 1c
5015BC Tilburg

info@wayersmeubels.nl
013 744 0398

Alg. Voorwaarden