Ivo Wayers

Interieurbouwer Tilburg

Peroonlijke benadering | Creatief vakmanschap | Altijd tot in de puntjes

Ivo Wayers – Interieurbouwer in Tilburg.


Ontstaan uit een liefde voor hout en vakmanschap, begon mijn avontuur als meubelmaker. Als kind al speelde ik stiekem het gereedschap in onze schuur.

Later maakte ik meubels voor familie en vrienden. Mijn passie voor houtbewerking leidde tot een logische keuze: een opleiding in dit vakgebied. Zo gezegd, zo gedaan.

Na het behalen van mijn diploma houtbewerking en na een aantal jaar ervaring opdoen in de branche (in binnen- én buitenland), waagde ik in 2015 de sprong en startte ik vol enthousiasme Wayers Meubels.

Mijn klanten waarderen mijn persoonlijke aanpak. Jouw woonkamer, keuken of berging verdient het om helemaal te passen bij jouw woonstijl en woonwensen.
Intensief contact en een feilloos ontwerp zijn daarbij essentieel in onze samenwerking.

En het beste nieuws is: ik sta er niet alleen voor. Sinds 2019 werkt Menno met dezelfde passie en toewijding bij Wayers Meubels.

Samen vormen we een betrouwbaar team met oog voor detail en tomeloze gedrevenheid.

Van woonkamer tot keuken, en van berging tot kantoor – ons maatwerkinterieur wordt door zowel particulieren als zakelijke klanten in regio Tilburg geprezen.

Interieurbouwer Tilburg

Houtbewerking is mijn passie.

En daarom blijf ik me verdiepen in de laatste ontwikkelingen in deze branch. Ik ga ik met regelmaat naar beurzen en bezoek collega bedrijven.

Ik vind het belangrijk om de klassieke ambacht niet uit het oog te verliezen. En op die manier haal ik bij ieder project het onderste uit de kan om voor mijn klanten een prachtig eindresultaat neer te zetten.

Dit is wat Ivo Wayers maakt:

Woonkamer kasten op maat

Woonkamer interieur

3 meter brede kledingkast

Kasten op maat

portfolio

Interieur voor bedrijven

Wat andere vinden van Wayers Meubels

ivonne schuurmans
ivonne schuurmans
Wayers Meubels heeft voor mij een prachtige boekenkast gemaakt. Ik had een eigen ontwerp meegenomen en daar is met een professioneel oog naar gekeken en over meegedacht. De boekenkast is gegrondverfd bij mij geplaatst, zodat ik 'm zelf kon aflakken. Met deze unieke boekenkast ben ik heel blij maar minstens zo blij met de fijne dienstverlening. En, in een goede prijs-kwaliteit verhouding!!
Henk Koops
Henk Koops
Ivo Wayers heeft bij ons een prachtige 3,5 m brede en 4 m hoge boekenkast geplaatst met laden en verlichting en een 4 m hoge trap. Ivo had mooie suggesties tijdens het ontwerpproces, en de aflevering ging exact volgens planning, met een perfect resultaat. Ivo denkt echt mee en heeft onze wensen weten te vertalen in dit prachtige meubel dat veel vakmanschap uitstraalt .
Jill van Oord
Jill van Oord
Wij zijn heel blij met het tv meubel dat Ivo voor ons heeft gemaakt! Van tekening tot plaatsing van het meubel, alles verliep heel soepel. (Zie de before & after)
Marco Doorakkers
Marco Doorakkers
Wij zijn ontzettend blij met Ivo. We hebben de gang laten aanpassen door Ivo, een kast in de slaapkamer en een badkamermeubel laten maken en Ivo heeft onze keuken volledig aangepast. De samenwerking is heel erg fijn! In het ontwerpproces heeft hij alle tijd voor ons genomen en hij heeft onze wensen perfect omgezet. Ivo is erg secuur en supernetjes, wat wij heel erg waarderen. We raden iedereen aan om met Ivo samen te gaan werken.
Gerben Breimer
Gerben Breimer
Ivo / Wayers Meubels heeft recent een kast voor ons vervaardigd en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Zijn benadering was professioneel en zijn vakmanschap viel ons op. De communicatie met Ivo was gedurende het hele proces helder en efficiënt. Hij werkte methodisch en met zorg, waarbij de kwaliteit van zijn werk consistent hoog bleef. Het resultaat is een goed ontworpen en kwalitatief hoogstaande kast die precies voldoet aan onze wensen. Voor wie op zoek is naar een betrouwbare vakman met oog voor detail, kunnen wij Ivo zeker aanbevelen. Zijn werk getuigt van professionaliteit en deskundigheid.
Fam de Nooij
Fam de Nooij
Wij zijn heel blij met de uitvoering van het haardmeubel en de deuren ensuite. Ivo denkt echt met je mee. Hij en zijn collega werken heel netjes, zijn zeer professioneel, prettig in de omgang en komen afspraken na. Zij willen echt iets moois maken. Wij zijn zeer tevreden !!
Loris Scarpa
Loris Scarpa
Wij hebben de samenwerking met Ivo als heel prettig ervaren. In de ontwerp fase nam Ivo ruim de tijd om al onze wensen in beeld te brengen, zowel in een bezoek bij ons thuis, als telefonisch en per email. Een telefonische afspraak om laatste details door te spreken kon ook in de avond plaatsvinden omdat dit beter paste met onze agenda. Tijdens de montage werd er heel netjes te werk gegaan en aan het eind van de dag werd er even gestofzuigd. In eerste instantie waren twee dagen voor de montage gepland, maar toen bleek dat toch nog wat extra tijd nodig was om alles netjes af te werken. Hiervoor is Ivo nog een halve dag terug gekomen, zodat de laatste zaken niet gehaast hoefden worden gedaan. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat (kast+haard/tv-meubel+tv-liftsysteem, incl verlichtig).
Toon de Kroon
Toon de Kroon
Wij zijn enorm blij met onze prachtige roomdivider met TV en haard. De samenwerking is van ontwerp tot montage prettig en professioneel verlopen. Wayers Meubels is echt een aanrader voor maatwerk. Familie de Kroon Tilburg
Ad Theeuwes
Ad Theeuwes
Ivo heeft ons een zeer goede service en begeleiding gegeven . Uiterst vakkundig, correct en nauwkeurig. Wij zijn erg blij met onze zgn. cinewall, waarin de elektrische haard en de TV perfect zijn verwerkt. Een warme aanbeveling voor deskundigheid en super service.
Debbie Kouwenberg
Debbie Kouwenberg
We zijn heel blij met de uitvoering van de inbouwkasten. Het hele proces is ontzettend vlotjes en soepel verlopen. Het eindresultaat is prachtig en voldoet perfect aan onze verwachtingen.
Wayers Meubels

Wayers Meubels

Is dé meubelmaker voor jouw meubels op maat, in Tilburg.

Met oog voor detail ontwerpt Ivo ware meesterwerken in zijn werkplaats en plaatst ze perfect afgewerkt bij jou thuis. Ontdek de kunst van maatwerk!

Kapitein Rondairestraat 1c
5015BC Tilburg

info@wayersmeubels.nl
013 744 0398

Alg. Voorwaarden