Ivo Wayers

Interieurbouwer Tilburg

Peroonlijke benadering | Creatief vakmanschap | Altijd tot in de puntjes

Ivo Wayers – Interieurbouwer in Tilburg.


Ontstaan uit een liefde voor hout en vakmanschap, begon mijn avontuur als meubelmaker. Als kind al speelde ik stiekem het gereedschap in onze schuur.

Later maakte ik meubels voor familie en vrienden. Mijn passie voor houtbewerking leidde tot een logische keuze: een opleiding in dit vakgebied. Zo gezegd, zo gedaan.

Na het behalen van mijn diploma houtbewerking en na een aantal jaar ervaring opdoen in de branche (in binnen- én buitenland), waagde ik in 2015 de sprong en startte ik vol enthousiasme Wayers Meubels.

Mijn klanten waarderen mijn persoonlijke aanpak. Jouw woonkamer, keuken of berging verdient het om helemaal te passen bij jouw woonstijl en woonwensen.
Intensief contact en een feilloos ontwerp zijn daarbij essentieel in onze samenwerking.

En het beste nieuws is: ik sta er niet alleen voor. Sinds 2019 werkt Menno met dezelfde passie en toewijding bij Wayers Meubels.

Samen vormen we een betrouwbaar team met oog voor detail en tomeloze gedrevenheid.

Van woonkamer tot keuken, en van berging tot kantoor – ons maatwerkinterieur wordt door zowel particulieren als zakelijke klanten in regio Tilburg geprezen.

Interieurbouwer Tilburg

Houtbewerking is mijn passie.

En daarom blijf ik me verdiepen in de laatste ontwikkelingen in deze branch. Ik ga ik met regelmaat naar beurzen en bezoek collega bedrijven.

Ik vind het belangrijk om de klassieke ambacht niet uit het oog te verliezen. En op die manier haal ik bij ieder project het onderste uit de kan om voor mijn klanten een prachtig eindresultaat neer te zetten.

Dit is wat Ivo Wayers maakt:

Woonkamer kasten op maat

Woonkamer interieur

3 meter brede kledingkast

Kasten op maat

portfolio

Interieur voor bedrijven

Wat andere vinden van Wayers Meubels

Marco Doorakkers
Marco Doorakkers
Wij zijn ontzettend blij met Ivo. We hebben de gang laten aanpassen door Ivo, een kast in de slaapkamer en een badkamermeubel laten maken en Ivo heeft onze keuken volledig aangepast. De samenwerking is heel erg fijn! In het ontwerpproces heeft hij alle tijd voor ons genomen en hij heeft onze wensen perfect omgezet. Ivo is erg secuur en supernetjes, wat wij heel erg waarderen. We raden iedereen aan om met Ivo samen te gaan werken.
Gerben Breimer
Gerben Breimer
Ivo / Wayers Meubels heeft recent een kast voor ons vervaardigd en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Zijn benadering was professioneel en zijn vakmanschap viel ons op. De communicatie met Ivo was gedurende het hele proces helder en efficiënt. Hij werkte methodisch en met zorg, waarbij de kwaliteit van zijn werk consistent hoog bleef. Het resultaat is een goed ontworpen en kwalitatief hoogstaande kast die precies voldoet aan onze wensen. Voor wie op zoek is naar een betrouwbare vakman met oog voor detail, kunnen wij Ivo zeker aanbevelen. Zijn werk getuigt van professionaliteit en deskundigheid.
Fam de Nooij
Fam de Nooij
Wij zijn heel blij met de uitvoering van het haardmeubel en de deuren ensuite. Ivo denkt echt met je mee. Hij en zijn collega werken heel netjes, zijn zeer professioneel, prettig in de omgang en komen afspraken na. Zij willen echt iets moois maken. Wij zijn zeer tevreden !!
Loris Scarpa
Loris Scarpa
Wij hebben de samenwerking met Ivo als heel prettig ervaren. In de ontwerp fase nam Ivo ruim de tijd om al onze wensen in beeld te brengen, zowel in een bezoek bij ons thuis, als telefonisch en per email. Een telefonische afspraak om laatste details door te spreken kon ook in de avond plaatsvinden omdat dit beter paste met onze agenda. Tijdens de montage werd er heel netjes te werk gegaan en aan het eind van de dag werd er even gestofzuigd. In eerste instantie waren twee dagen voor de montage gepland, maar toen bleek dat toch nog wat extra tijd nodig was om alles netjes af te werken. Hiervoor is Ivo nog een halve dag terug gekomen, zodat de laatste zaken niet gehaast hoefden worden gedaan. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat (kast+haard/tv-meubel+tv-liftsysteem, incl verlichtig).
Toon de Kroon
Toon de Kroon
Wij zijn enorm blij met onze prachtige roomdivider met TV en haard. De samenwerking is van ontwerp tot montage prettig en professioneel verlopen. Wayers Meubels is echt een aanrader voor maatwerk. Familie de Kroon Tilburg
Ad Theeuwes
Ad Theeuwes
Ivo heeft ons een zeer goede service en begeleiding gegeven . Uiterst vakkundig, correct en nauwkeurig. Wij zijn erg blij met onze zgn. cinewall, waarin de elektrische haard en de TV perfect zijn verwerkt. Een warme aanbeveling voor deskundigheid en super service.
Debbie Kouwenberg
Debbie Kouwenberg
We zijn heel blij met de uitvoering van de inbouwkasten. Het hele proces is ontzettend vlotjes en soepel verlopen. Het eindresultaat is prachtig en voldoet perfect aan onze verwachtingen.
Aryan van Gijzel
Aryan van Gijzel
Wayers Meubels heeft in onze woning verschillende maatwerkmeubels gerealiseerd. Vanaf het ontwerptraject tot en met de realisatie is de samenwerking zeer goed bevallen. De mannen hebben oog voor detail en hebben echt liefde voor het vak waardoor ze voor een super eindresultaat gaan!
Ad van Oers
Ad van Oers
We zij blij dat we met deze creatief en structief meedenkende vakman in zee zijn gegaan. Hij doet wat hij beloofd.
Corrie Korthout
Corrie Korthout
Voor de afwerking van onze elektrische haard in de kamer, kwamen wij in contact met Ivo Wayers meubels. Onze ideeen hebben wij met Ivo besproken, hierin heeft hij meegedacht en geadviseerd. De communicatie is helder en duidelijk en afspraken worden nagekomen. De dag dat het meubel werd geplaatst, gebeurde dit zorgvuldig, nauwkeurig, netjes en er werd met plezier gewerkt. Wij zijn zeer tevreden, Ivo Wayers meubels staat voor ons voor kwaliteit, precisie en vakmanschap.
Wayers Meubels

Wayers Meubels

Is dé meubelmaker voor jouw meubels op maat, in Tilburg.

Met oog voor detail ontwerpt Ivo ware meesterwerken in zijn werkplaats en plaatst ze perfect afgewerkt bij jou thuis. Ontdek de kunst van maatwerk!

Kapitein Rondairestraat 1c
5015BC Tilburg

info@wayersmeubels.nl
013 744 0398

Alg. Voorwaarden