Selecteer een pagina

Op maat gemaakte schouwkast voor moderne haard.

Schouwkast

Niet zomaar een schouwkast.

Stap binnen in een wereld van verfijnde schoonheid en verborgen verrassingen met deze op maat gemaakte schouwkast. Dit project is veel meer dan alleen een schouwkast – het is een meesterwerk van design en functionaliteit.

Onze klant had onlangs een moderne haard laten installeren en wilde deze naadloos integreren in het klassieke interieur van hun woning.

Ze vertrouwden op onze expertise om een uniek ontwerp te creëren dat niet alleen de haard zou accentueren, maar ook een geheime deur zou verbergen in de achterwand.

Schouwkast

Bij het ontwerpen van deze schouwkast stond esthetiek centraal.

De achterwand, die aan beide zijden van de haard is geplaatst, voegt diepte toe aan de ruimte en maakt van de haard een echt pronkstuk.

Het ontwerp van de achterwand knipoogt naar het klassieke karakter van het interieur, waardoor het perfect samenvloeit met de moderne uitstraling van de haard.

De strakke schouwkast is ontworpen met oog voor detail. Verschillende compartimenten bieden een overvloed aan opbergruimte. Boven op de kast is ruimte om persoonlijke items tentoon te stellen.

Bij het ontwerpen van deze schouwkast stond esthetiek centraal. De combinatie van hoogwaardige materialen en strakke lijnen geeft het hele interieur een moderne uitstraling met een vleugje klassiek. Een ware eyecatcher in de ruimte.

Schouwkast
Schouwkast
Schouwkast

De geheime deur.

Functionaliteit speelt, naast uitstraling, een cruciale rol in dit ontwerp.

In de achterwand bevind zich namelijk een ‘geheime deur’. Een doorgang die de ruimte kleiner en hokkerig had doen lijken, als deze niet was meegenomen in het ontwerp.

De schouwkast is zorgvuldig ontworpen om maximale opbergruimte te bieden zonder concessies te doen aan de beschikbare ruimte en de algehele indeling van de kamer.

De diverse compartimenten en opbergmogelijkheden stellen de klant in staat om al hun bezittingen netjes en georganiseerd te houden. Daarnaast zorgt de doordachte indeling ervoor dat alles binnen handbereik is.

Deze op maat gemaakte schouwkast is het resultaat van een nauwkeurige afstemming met onze klant.
We hebben geluisterd naar hun specifieke behoeften, de bestaande woonstijl en de beschikbare ruimte.

Als jij ook verlangt naar een schouwkast die perfect aansluit bij jouw smaak en wensen, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te laten worden en een tijdloos stuk vakmanschap te creëren dat de show steelt in jouw woning.

Schouwkast
Schouwkast
Schouwkast
Schouwkast

Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?


Ontdek of een meubel op maat bij jou past.

Meubelmaker Tilburg

Over de maker

Ivo Wayers, de meubelmaker met passie voor houtbewerking en oog voor detail.

Met zijn creatieve geest en ambachtelijke vaardigheden creëert hij unieke meubelstukken die elk hun  verhaal vertellen.

Ivo laat zijn meubels spreken, waarbij functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen.