Selecteer een pagina

Het beste alternatief voor een kastenkamer of inloopkast.

kastenkamer
kastenkamer
kastenkamer

“Geen ruimte in huis voor een kastenkamer of inloopkast? Dit is het beste alternatief.”

Zou je het liefst een kastenkamer of inloopkast willen? Maar past dit niet in jouw woning?

Stel je voor: een kledingkast die naadloos in jouw slaapkamer past en elke centimeter optimaal benut.

Voor de eigenaren van deze maatwerk ingebouwde kledingkast was dit de ultieme wens. Ze wilden geen standaard kast tegen de muur, maar een unieke oplossing die de gehele kamer zou transformeren.

Voor deze klant was voldoende kastruimte een absolute must. Het liefst hadden ze een kastenkamer of inloopkast, maar de beschikbare ruimte in hun woning liet dat niet toe.

kastenkamer
kastenkamer
kastenkamer

Toch het inloopkast gevoel:

Zo ontstond het idee om de gewilde inloopkast te laten versmelten met de slaapkamer.

Het resultaat? Een meesterlijk ontwerp waar toch het gevoel van een inloopkast gecreerd wordt. En alle mogelijke ruimte in de woning benut wordt.

Bij het ontwerpen van deze kast stond niet alleen functionaliteit, maar ook esthetiek centraal. Met zorgvuldig gekozen hoogwaardige materialen, strakke lijnen en een harmonieus kleurenpalet is deze kast een ware eyecatcher geworden, een stijlvol statement in de slaapkamer.

kastenkamer

Ook functionaliteit is zeer belangrijk.

Deze kast is meer dan alleen een lust voor het oog. Functionaliteit is een cruciaal aspect van dit ontwerp. Elk detail is met zorg uitgedacht om maximale opbergruimte te bieden zonder concessies te doen aan de beschikbare ruimte.

De kastindeling met specifieke compartimenten en lades zorgt ervoor dat kleding, schoenen en accessoires geordend kunnen worden opgeborgen.

Dankzij de doordachte indeling heb je gemakkelijk toegang tot al jouw bezittingen. Het is een ware droomkast op maat, waar elke centimeter optimaal benut wordt om al jouw persoonlijke items te herbergen.

Voor degenen die verlangen naar een inloopkast of kastenkamer, biedt deze op maat gemaakte kledingkast het beste alternatief. Het is een meesterwerk dat de ruimte transformeert en jouw slaapkamer naar een hoger niveau tilt. Jouw droomkast wacht op je, klaar om jouw kleding en persoonlijke bezittingen te omarmen.

kastenkamer

Klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen?


Ondek of een kast op maat bij jou past.

Meubelmaker Tilburg

Over de maker

Ivo Wayers, de meubelmaker met passie voor houtbewerking en oog voor detail.

Met zijn creatieve geest en ambachtelijke vaardigheden creëert hij unieke meubelstukken die elk hun  verhaal vertellen.

Ivo laat zijn meubels spreken, waarbij functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen.