Over ons


Wayers Meubels is het meubel- / interieurbouwbedrijf van Ivo Wayers. In 2015 ben ik, na jaren in de branche te hebben gewerkt (zowel in Nederland als in het buitenland), met veel plezier mijn bedrijf in Tilburg gestart. Houtbewerking is voor mij een wijze om mezelf te uiten. Een passie die ik al van jongs af aan heb. Het geeft mij enorm veel voldoening om voor een klant precies dát te maken wat hij voor ogen heeft. Ik ben iemand die altijd in mogelijkheden denkt en het heel leuk vind de klant sterk te betrekken bij het meedenken over het eindontwerp. Het wordt per slot van rekening voor hem!

Succesverhaal van Wil & Joris

testimonial3

Ivo wist na ons eerste gesprek meteen wat onze wens was

De lambrisering moest in lijn zijn met de overige originele lambrisering. Bovendien moest voorkomen worden dat er weer vochtophoping plaats zou vinden. 
Met het timmermansoog en vakmanschap van Ivo werd de perfecte vlakverdeling gevonden. We zijn zeer blij met het resultaat. Deze ruimte, vroeger een verwaarloosd stiefkindje, is nu een volwaardige stijlvolle ontbijtruimte. 

Bekijk het project

Opdrachtgevers


Particulieren

Voor particulieren verzorg ik allerhande opdrachten zoals bijvoorbeeld het maken van een boekenkast of tafel. Maar ook bijvoorbeeld het bouwen van een inbouwkledingkast of een nieuwe keuken op maat.

Architecten

Daarnaast werk ik ook veel samen met architecten, binnenhuis architecten en andere partijen waarbij ik dan, als onderdeel van hun bouwproject, het interieur werk verzorg.

Samenwerkingspartners

Voor grotere projecten kan ik een beroep doen op mijn netwerk van collega-bedrijven om samen een project uit te voeren.

Werkwijze


Ik werk eigenlijk altijd op de volgende wijze:

  1. Kennismakingsgesprek om de wensen en mogelijkheden te bekijken
  2. Aanbod offerte
  3. Na akkoord offerte wordt het project volledig uitgewerkt. Van het ontwerp wordt indien van toepassing ook een gedetailleerde Cad-tekening gemaakt.
  4. Vervaardigen van het project in de eigen werkplaats*
  5. Plaatsen en afmonteren van het project op locatie

Locatie


*Wayers Meubels heeft een mooie volledig ingerichte werkplaats op industrieterrein Loven. Vind u het leuk eens te komen kijken? U bent welkom, de koffie staat klaar!

dsc_0175bw


Partners

partner1

partner2

partner3

partner4