Referenties


Succesverhaal van
Wil & Joris

testimonial3

Ivo wist na ons eerste gesprek meteen wat onze wens was

De lambrisering moest in lijn zijn met de overige originele lambrisering. Bovendien moest voorkomen worden dat er weer vochtophoping plaats zou vinden.
Met het timmermansoog en vakmanschap van Ivo werd de perfecte vlakverdeling gevonden. We zijn zeer blij met het resultaat. Deze ruimte, vroeger een verwaarloosd stiefkindje, is nu een volwaardige stijlvolle ontbijtruimte. 

Bekijk het project

Lambrisering 1

lambrisering 5

Keuken

Keuken

Succesverhaal van
Pieter & Myriam

testimonial4

De afwerking van onze keuken is van een hoog niveau

We hadden vooraf een duidelijk idee en dit is door Ivo heel goed ingevuld. We zijn nog iedere dag blij met het resultaat.

Bekijk het project

Succesverhaal van
Miranda & Maarten

testimonial5

Meubels worden thuis geplaatst.
Echt vakwerk!

Wat uw ogen zien, maken zijn handen! Wij zijn erg tevreden met de meubels die hij voor ons heeft gemaakt, voor zowel op kantoor als thuis. Slechts het doorgeven van afmetingen was voor hem voldoende om met een aantal ontwerpen te komen voor een wandmeubel en tv-meubel. De kast in de woonkamer heeft hij nog leuker gemaakt dan wij in ons hoofd hadden.

Bekijk het project

kast Billy

steigerhouten-wandkast-opmaat-billy

Succesverhaal van
Juul

testimonial6

Kortom een echte aanrader!

Ik wil jou toch nog even bedanken voor het prachtige meubel bij mij in de huiskamer. Het advies met de service die jij gaf vond ik erg fijn. Ik zal een goed woordje voor je doen binnen mijn vrienden kring.

Bekijk het project