Wayers Meubels


Ik ben opgegroeid in Amsterdam, maar woon nu in Tilburg en voel me hier heerlijk thuis. Ik ben een creatieve meubel ontwerper/maker die zijn werk graag doet. Geen persoon is hetzelfde en dat maakt elk wens weer een unieke uitdaging.

Van mijn vak is het mooiste product natuurlijk hout. Dit begint als een ruwe plank en wordt dan verfijnd naar een prachtig meubelstuk. Al gaandeweg in het project is het mooiste moment de montage. Hier komt alles samen en vindt het meubel zijn eindbestemming.

 

Facebook      Twitter      Pinterest


Wat uw ogen zien, maken zijn handen! Wij zijn erg tevreden met de meubels die hij voor ons heeft gemaakt, voor zowel op kantoor als thuis. Slechts het doorgeven van afmetingen was voor hem voldoende om met een aantal ontwerpen te komen voor een wandmeubel en tv-meubel. De kast in de woonkamer heeft hij nog leuker gemaakt dan wij in ons hoofd hadden. Meubels worden thuis geplaatst. echt Vakwerk!

Miranda
Tevreden klant

Wij wil jullie toch nog even bedanken voor het prachtige meubel bij ons in de huiskamer. Het advies met de servies die jullie geven vonden wij erg fijn. We zullen een goed woordje voor jullie doen in onze vrienden kring. Kortom een echte aanrader

Hans en Lenie
Fijn bedrijf