Interieur op maat


Maatwerk keukens

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken, maar vindt u nergens de stijl die bij u past?

Dan is een keuken op maat de oplossing. Of u nu zoekt naar een keuken met een landelijke knusse uitstraling of juist een moderne strakke keuken, bij Wayers Meubels bent u aan het juiste adres. Naast uitstraling is functionaliteit natuurlijk erg belangrijk. We denken met u mee over alle details: denk aan opbergruimte en inbouwapparatuur.

Inbouwkasten

Gebruikt u uw zolder als opbergruimte en wordt het daardoor rommelig?

Wilt u optimaal gebruik maken van deze ruimte, maar vindt u nergens een kast die precies onder uw schuine dak past? Met een schuin dak of plafond in huis is het vaak lastig de ruimte optimaal te benutten. Een maatwerk  kastenwand of -kledingkast is dan een goed alternatief. Of u nu zoekt naar meer opbergruimte, een inbouwkast, een extra kledingkast of inloopkast, Wayers Meubels ontwerpt en plaatst kasten op maat.

Bedrijfsrenovaties

Werkt u als aannemer of architect en bent u opzoek naar een zelfstandig interieurbouwer voor uw projecten?

Of het nu gaat om een renovatie in een bedrijfsruimte, kantoorpand of schoolkantine. Wayers Meubels begrijpt dat u behoefte heeft aan partners die flexibel zijn en met u meedenken. Kwaliteit staat bij ons voorop en dat betekent naast kwalitatieve producten, ook het leveren en plaatsen van het project volgens de afgesproken planning. Ook voor uw bedrijfsrenovatie is Wayers Meubels uw ideale partner.